Til innholdet

Meny

Siste nytt | Artikler

Alle Arbeid Bolig Samfunn Miljø Varehandel
Alle Skiensregionen Porsgrunn Kongsbergregionen Drammen Larvik Horten Holmestrand Midt-Telemark Notodden Sandefjord Tønsberg Modumsregionen Øvre Eiker Bamble Færder Nome
Last Ned

Mange leietakere er positivt for Midt-Telemark

At bygdekommunen Midt-Telemark er området i Sørøst-Norge med størst andel leietakere kan være overraskende – her bor hver tredje husholdning i leiebolig. Det at en ung befolkning er forklaringen er kanskje det som overrasker mest. Nå kan kommunen håpe på at flere av de unge leietakerne blir igjen i kommunen som boligeiere.
Pexels Life Of Pix 8092

Kompetansegap i Vestfold og Telemark

Mens arbeidsledigheten fortsetter å synke i landet, stiger den i Vestfold og Telemark. Til tross for dette sliter flere bransjer med å få tak i rett kompetanse.
Telemark Kanalcamping I Lunde VT 2018070

Optimisme for reiselivet i Telemark

Det råder optimisme i reiselivet, selv om flere aktører melder om enda høyere aktivitet i fjor sommer.
Hogga 800

Forventninger blant bedrifter i Midt-Telemark

I forventningsundersøkelsen 2022 uttrykker bedrifter i Midt-Telemark og Nome et positivt syn på vekst i antall årsverk, omsetning, lønnsomhet og etterspørsel. Midt-Telemark skiller seg derimot ut fra resten av regionen når det gjelder bærekraft og hva som driver og hindrer omstillingen.
Adobestock 3680967

Boligprisutviklingen Q4 2021 - Telemark

- Siste del av 2021 ble preget av større etterspørsel enn normalt for sesongen. En av ti interessenter kommer fra Oslo eller andre områder. Det har medført at prisene i Porsgrunn og Skien stiger mer enn Norge i gjennomsnitt, sier Barbro Rasmussen, daglig leder i EiendomsMegler 1 Telemark.