Til innholdet

Meny

Siste nytt | Artikler

Alle Arbeid Bolig Samfunn Miljø Varehandel
Alle Skien Porsgrunn Kongsberg Drammen Larvik Horten Holmestrand Midt-Telemark Notodden Sandefjord Tønsberg Modum Øvre Eiker Bamble Færder Nome
For Drømmen Og For Nå

Velfungerende boligmarked i Tønsberg og Færder

Boligprisstatistikken for første kvartal viser at boligmarkedet i Færder og Tønsberg har stabilisert seg etter en turbulent slutt på fjoråret. Nå ser vi igjen en positiv prisutvikling.
Design Uten Navn (4) (1)

Boligmarkedet i Grenland tar seg opp

Boligprisstatistikken for første kvartal viser at boligmarkedet i Grenland har stabilisert seg etter en turbulent slutt på fjoråret. Nå ser vi igjen en positiv prisutvikling.
Venner På Fest

Økende andel leier bolig i Sørøst-Norge

Mange unge sitter på en boligdrøm, mens andre ønsker fleksibiliteten av å være leietaker. Statistikken viser at de fleste husholdninger i regionen bor i boliger de eier selv, men at en stadig større andel blir leietakere. Det er store forskjeller på tvers av kommunegrensene, og trenden kan tyde på at forskjellene vil fortsette å øke.
Sandefjord

Stadig flere leier bolig i Sandefjord

Selv om de aller fleste i Vestfold eier egen bolig, har antall personer som leier økt jevn og trutt de siste årene. Endringer merkes spesielt i Sandefjord. Fortsetter trenden slik fremover, vil snart hver fjerde husholdning i byen være leietakere.
Last Ned

Mange leietakere er positivt for Midt-Telemark

At bygdekommunen Midt-Telemark er området i Sørøst-Norge med størst andel leietakere kan være overraskende – her bor hver tredje husholdning i leiebolig. Det at en ung befolkning er forklaringen er kanskje det som overrasker mest. Nå kan kommunen håpe på at flere av de unge leietakerne blir igjen i kommunen som boligeiere.
Holmestrand Sentrum Med Flott Båthavn Og Gjestebrygge 2

Holmestrand på topp i befolkningsvekst

Ikke bare øker befolkningen i Holmestrand raskere enn i nabobyene, det er også flere som eier sin egen bolig her.
Pexels Nextvoyage 713081 (1)

Normalisering i boligmarkedet

Boligmarkedet har vært svært hett i Vestfold de siste årene. Nå tyder mye på at markedet har normalisert seg i forhold til tilbudet og etterspørselen av boliger som vi hadde før pandemien brøt løs.
Boligkjøpere Flytter Artikkelkort

Vestfold har de mest fornøyde innbyggerne

Fra boligpris og kommunale tilbud til flytting over kommunegrenser. Her er en oversikt over hvor og hvordan folk flest i Sørøst-Norge ønsker å bo framover.
Pexels Adriaan Greyling 754268 (1)

Normalisering i hyttemarkedet

Etter flere år med stor etterspørsel og ellevill prisvekst i hyttemarkedet, merker fjellmeglerne i Sørøst-Norge en nedgang i etterspørselen etter fjellhytter.
Pexels Pixabay 259950 (1)

Fremtidens boligpreferanser – ikke behov for eneboliger

«Har vi ikke bygget nok leiligheter snart?», åpner Jomar Lyngre Langeland fra Buskerudbyen med på frokostmøtet til Næringsforeningen i Drammensregionen.
Bailey Anselme Bkp3glygyea Unsplash

Modum best på bolig

Ingen andre kommuner i landet tilrettelegger bedre for boligbygging.
Sorost Renter

Høy pris for lave kostnader

Du kan spare 800.000 kroner i driftskostnader de første 15 årene ved å kjøpe ny bolig fremfor brukt. Men ikke alle har råd til inngangsbilletten.
Untitled Design

Attraktive tvillingbyer

Entusiasmen øker i Grenland etter at Skien og Porsgrunn fikk statens pris for attraktive byer.
Drm

Hva kan vi forvente i eiendomsmarkedet i 2022?

Region sørøst er definitivt på kartet når det gjelder attraktivitet for næringseiendommer. – Prisene er lavere enn i Oslo-området, og regionen har god infrastruktur og ligger nært nok hovedstaden til at stadig flere virksomheter ser hitover, fastslår Ole Andreas Thoresen i SpareBank 1 Sørøst-Norge.
Adobestock 3680967

Boligprisutviklingen Q4 2021 - Telemark

- Siste del av 2021 ble preget av større etterspørsel enn normalt for sesongen. En av ti interessenter kommer fra Oslo eller andre områder. Det har medført at prisene i Porsgrunn og Skien stiger mer enn Norge i gjennomsnitt, sier Barbro Rasmussen, daglig leder i EiendomsMegler 1 Telemark.
Adobestock 123320987

Boligprisutviklingen Q4 2021 - Horten og Holmestrand

Eiendom Norge har nylig presentert boligprisstatistikk for fjerde kvartal 2021, som viser en generell oppgang i boligprisene på 5,2% i Norge.
Adobestock 487320416

Boligprisutviklingen Q4 2021 - Larvik

Eiendom Norge har nylig presentert boligprisstatistikk for fjerde kvartal 2021, som viser en generell oppgang i boligprisene på 5,2% i Norge.
Adobestock 246212029

Boligprisutviklingen Q4 2021 - Drammen og Lier

- Det er en klar prisoppgang, og et historisk lavt rentenivå. Vi har merket at tempoet i boligmarkedet er en god del høyere enn det vi så for oss, sier Ola Amundsen, som er leder i EiendomsMegler 1 BV.
Adobestock 1404638

Boligprisutviklingen Q4 2021 - Kongsberg

Kongsberg har hatt en prisutvikling på -1,3 % det fjerde kvartalet i 2021, sammenlignet med samme periode i 2020, hvor den var den på 0,6 %. De siste fire kvartalene har Kongsberg hatt en prisutvikling på 8,0 %, mens i samme periode i 2020 var på 8,7 %. Kvadratmeterprisen ligger på 31 336 kr.